2018.Február 19. Hétfő

Leves: Tojásleves
Főétel 1: Borsós nokedli
Főétel 2: Sertéspörkölt, főtt burgonya, savanyúság
Főétel 3: Párizsi csirkemell, párolt rizs, savanyúság
Desszert: süti
2018. Február 20. Kedd
Leves:  Olasz zöldségleves
Főétel 1: Szemes babfőzelék, vagdalt
Főétel 2: Sajtmártásos szárnyas apró, párolt rizs
Főétel 3: Cigánypecsenye, sült burgonya, savanyúság
2018. Február 21. Szerda
Leves:   Tejfölös lencseleves
Főétel 1: Kolbászos rakott burgonya
Főétel 2: Magyaros sertésragu, tarhonya, savanyúság
Főétel 3: Kapros sajttal töltött pulykamell, rizi-bizi
Desszert: süti
2018. Február 22. Csütörtök
Leves: Mészáros húsleves
Főétel 1: Székelykáposzta
Főétel 2: Szárnyas-májas rizottó, savanyúság
Főétel 3: Vadas sertésszelet, tészta
2018. Február 23. Péntek
Leves: Frankfurti leves
Főétel 1: Milánói spagetti
Főétel 2: Csokis gombóc